UPGRADE 21″ VELGEN ‘STABIL’ PORSCHE TAYCAN

Upgrade 21″ lichtmetalen velgen ‘Stabil’ Porsche Taycan

De vrij “dichte” velg die origineel geplaatst wordt op de elektrische Porsche Taycan is een concessie tussen techniek en design. Speelt zeker een rol bij deze EV, maar niet de mooiste velg voor deze auto. De eigenaar van deze Porsche was dan ook op zoek naar een wat “open” velg welke de wielkast goed vult en de enorme rode remklauwen goed laat zien. Dit immense stuk remtechniek is niet voor niets gekozen voor de Taycan: met een indrukwekkende acceleratie en een gewicht van bijna 2300 kg moet ook het nodige gebeuren om tot stilstand te komen. 

Uiteindelijk hebben we gekozen voor het onderstaande “Stabil” wiel van “Victor Equipment”, deze voldoet aan de originele specificaties en oogt schitterend. Voorzien van Pirelli P-Zero met Porsche N Codering maakt het een compleet geheel en een waardige upgrade voor deze Porsche.

At Victor Equipment we do one thing and one thing only. We make wheels for Porsche vehicles. We don’t do exhaust, wings or suspension. We just do wheels. We don’t do Ferrari’s on the side. We just do Porsche. We do one thing only – wheels for Porsche vehicles and we do it right.

Statement Victor Equipment